AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2019 22:35
Ærlig Newcastle-manager: Masser af plads til forbedringer

Newcastle-manager Steve Bruce lagde ikke skjul på, at hans mandskab skal forbedre sig flere steder, hvis de skal overleve i Premier League.


Newcastle tog lørdag aften imod Brighton i Premier League og begge mandskaber havde brug for tre point for at komme væk fra bunden. Opgøret på St. James Park endte dog uden scoringer, hvorfor begge hold tog fra kampen med et point.

Brighton havde chancerne i første halvleg, men var ikke skarpe nok, mens anden halvleg var mere jævnbyrdig. Efter kampen lagde Newcastle-manager Steve Bruce heller ikke skjul på, at hans mandskab skal forbedre sig flere steder.

- I første halvleg var vi alt for åbne og alt for ofte. Vi blev fanget højt på banen og så kom vi til at løbe efter dem. Vi fik justeret det frem mod pausen, men så virkelig frem til pausen for at være ærlig. Vi skal også være bedre til at passe på bolden, når vi har den, hvis vi vil spille i Premier League, udtalte Newcastle-manageren efter kampen til Newcastle TV og tilføjede:

- Anden halvleg blev det bedre, men vi har stadig meget vi skal forbedre, sluttede Steve Bruce.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED