AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2020 16:34
Ærlig Carragher erkender: Den spiller var en "bedre version" af mig

Jamie Carragher har intet problem med at erkende, at John Terry var en bedre spiller end sig selv.


De er begge blandt de største forsvarere i Premier League-æraen, men Jamie Carragher indrømmer gerne, at han ikke havde samme niveau som Chelsea-legenden John Terry.

Forsvarsduoen spillede adskillige gange side om side for England, så Carragher har med egne øjne set, hvad John Terry i sine bedste dage kunne præstere.

- I bund og grund var John Terry en bedre version af mig. Han var større, havde mere styrke og var bedre på bolden, end jeg var, fortæller Carragher til Sky Sports.

- Han var også god til at aflevere bolden. Jeg tror, at Terry var en spiller, som voksede et niveau eller to, når man først havde trænet med ham. Det var bare et indtryk, man fik af at spille sammen med ham.

Samtidigt føler Carragher ikke, at Terry får nok kredit for sine tekniske evner, fordi man måske først og fremmest husker ham for sin kompromisløse tilgang til forsvarsspillet.

- Man snakkede altid om, at Terry var typen, der stak sit hoved ind, hvor det gjorde ondt, mens Rio Ferdinand var spillere, som var god på bolden. Men man glemmer nemt, at Ferdinand også var en god forsvarer, mens Terry også var god på bolden, siger Carragher.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED