Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:10:2020 20:35
Ærlig Arteta om Özil: Jeg kan ikke få det bedste ud af ham

Mikel Arteta forklarer, hvorfor han har valgt at udelade Mesut Özil fra Premier League-truppen.


I går blev det bekræftet, at Mesut Özil ikke er en del af Arsenals Premier League-trup og dermed ikke kommer i aktion det næste lange stykke tid.

Tyskeren har efterfølgende udtrykt sin skuffelse over beslutningen, og mange Arsenal-fans er ikke i enig i klubbens beslutning.

Mikel Arteta slår nu fast, at det alene er hans beslutning og forklarer, hvorfor Mesut Özil er udeladt.

- Det, jeg kan sige fra min side, er, at det er fodboldmæssig beslutning. Min samvittighed er rolig, fordi jeg har været meget fair med ham. Det har intet at gøre med opførsel eller nedskæring af løn, som jeg har læst. Det passer ikke. Det er min beslutning, hvis nogen skal skyde skylden på mig, siger Mikel Arteta ifølge GOAL.

- Mit job er at få det bedste ud af alle spillere, som skal bidrage til holdet. Her (med Özil, red) føler jeg, at jeg har fejlet. Jeg ville have den bedste Mesut for holdets skyld. I perioder har jeg været tæt på det, men det har jeg ikke været i stand til den seneste tid, lyder det fra Arteta.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED