AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:08:2019 21:22
Ærgerlig Guardiola: Spillerne fortjente sejren

Manchester City-manager Pep Guardiola var tilfreds med alt andet end resultatet efter lørdagens hjemmekamp mod Tottenham.


Manchester City og Tottenham stod lørdag aften overfor hinanden i Premier Leagues anden runde. The Citizens lagde græs til opgøret og hjemmeholdet dominerede spillet i store dele af opgøret.

Efter 90 minutter var stillingen på måltavlen dog 2-2 og det skyldtes især, at Gabriel Jesus fik sit mål i overtiden annulleret, da hans holdkammerat Aymeric Laporte forinden havde hånd på bolden. Efter kampen udtalte flere af Manchester City-spillerne at de var ærgerlige over resultatet, men tilfredse med spillet.

Sådan havde klubbens manager Pep Guardiola det også, da han mødte pressen.

- Måden vi spillede på var utrolig. Alt hvad vi gjorde i dag var utroligt. Vi spiller mod et af de bedste hold i rækken og gjorde det fantastisk. Presspillet var godt og vi havde kontrol på kampen, sagde spanieren til Manchester Citys hjemmeside og tilføjede:

- Men i sidste ende er det dog kun resultatet som gælder og i dag kunne vi ikke vinde. Vi ville rigtig gerne vinde kampen og mine spillere fortjente det, sluttede Pep Guardiola. 

Det uafgjorte resultat på Etihad efterlader Manchester City og Tottenham med fire point efter to kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED