Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:05:2022 17:24
Advarer United-stjerne: "Ville ikke kunne bevæge sig frit i Manchester"

Rio Ferdinand advarer Manchester United-stjernen.


Manchester United-legenden Rio Ferdinand mener, at Paul Pogba ikke ville kunne bevæge sig frit i Manchester, hvis han foretager det forbudte rivalskifte mellem United og City.
 
Franskmanden ventes at forlade Manchester United mod slutningen af sæsonen, når hans kontrakt med klubben udløber. Der er stor interesse for midtbanespilleren, der dog mestendels har været sat i forbindelse med klubber som Paris Saint-Germain, Juventus og Real Madrid.
 
For nylig blev han dog kædet sammen med Manchester City, og det gav store dønninger rundt om i den engelske fodboldpresse samt blandt fansene.
 
- Jeg tror ikke, Pep tager Paul Pogba ind. Hvis han henter Paul Pogba, vil jeg blive meget overrasket på grund af det cirkus, der er forbundet med at forlade Manchester United og skifte til City. Jeg tror ikke, han ønsker eller har brug for det.
 
- Det er ikke et match af mange forskellige årsager. Han ville blive nødt til at bo i London og rejse dertil, for han ville ikke kunne bevæge sig frit i Manchester, bedyrer Rio Ferdinand til YouTube-kanalen FIVE.
 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE