AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:06:2019 10:54
Adieu, Pogba: Tielemans er Uniteds førstevalg som erstatning

Journalisten Duncan Castles, der blandt andet skriver for The Times og Daily Record, erfarer, at Manchester Uniteds førstevalg til at erstatte Paul Pogba skulle være Youri Tielemans.


Paul Pogba vil gerne væk fra Manchester United, men klubben nægter at sælge. Eller gør de?

Det er svært at finde hoved og hale i. Franskmanden har selv givet udtryk for, at han ønsker en ny udfordring denne sommer, men flere rapporter melder, at De Røde Djævle kategorisk afviser et salg.

I hvert fald udadtil. Man kan kun gisne om, hvorvidt Premier League-klubben ændrer holdning, hvis Real Madrid eller Juventus byder et tilpas stort beløb for stjernen.

Er det sådan tingene hænger sammen, så mener den engelske journalist Duncan Castles at vide, at Manchester United har identificeret Youri Tielemans som førstevalg til at erstatte VM-vinderen.

- Tielemans er blevet fortalt af Manchester United, at han er førstevalg til at erstatte Paul Pogba, men det er ikke helt sikkert, at han selv tror på det, fortæller Castles til The Transfer Podcast.

Paul Pogba er dog stadig i Manchester United, men noget kunne tyde på, at De Røde Djævle allerede er på forkant og forsøger at hente Tielemans, der brugte sidste halvdel af sæsonen på udlån for Leicester.

Det belgiske medie La Derniére Heure skrev mandag, at Manchester United havde budt 300 millioner kroner for den belgiske midtbanespiller.  Det er guf for Monaco, som ejer Tielemans, for Leicester skulle også forsøge ihærdigt at hente Tielemans.

- Monaco vil bare gerne sælge for mindst €40 millioner og håber selvfølgelig på, at adskillige klubber melder sin interesse i Tielemans, så prisen kan blive budt op, siger Castles.

  

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED