AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:06:2020 16:45
Adams indrømmer: Denne Arsenal-legende og jeg brød sig virkeligt ikke om hinanden

Tony Adams og Lauren kunne ikke udstå hinanden, men oparbejdede alligevel et professionelt forhold.


Tony Adams er glad for, at han kom sine alkoholproblemer til livs, da Arsene Wenger overtog trænerposten for Arsenal i 1996.

For ellers havde "Mr. Arsenal" haft svært ved at kapere de mange nye personligheder og udenlandske spillere, som kom til klubben sammen med den franske træner.

- Det er heldigt, at jeg havde fået bedre styr på mig selv,  for havde jeg ladet mit indre udyr komme frem da, ville jeg have været i konflikt med de nye spillere konstant, fortæller Adams til The Micky & Woody Show.

Særligt afrikanske Lauren, forsvareren som kom til fra Mallorca, ville have været umulig at komme overens med i omklædningsrummet.

- Vi havde backen Lauren, som var en fantastisk spiller, men han kunne ikke lide mig, og jeg kunne heller ikke lide ham, men vi havde held med at forme et arbejdsforhold. Jeg kommer ikke til at drikke en kop te med ham eller snakke med ham i dag, men man blev jo nødt til at finde en måde at spille sammen med ham på, siger Adams.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED