Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:05:2021 19:19
AC varmer op til semifinale brag: Vi vil ikke lade Real trække vejret

Danske Andreas Christensen er fokuseret frem mod onsdagens vigtige Champions League brag imod Real Madrid.


Chelsea har et fornuftigt udgangspunkt, når de onsdag byder Real Madrid velkommen til det andet opgør af Champions Legaue semifinalerne.

Det første opgør endte 1-1 på spansk græs, hvilket vil sige, at ingen klubber kan slippe for gassen, når de i morgen skal slide og slæbe for en plads i Champions League finalen.

Ganske imponerende har vi en dansker med i denne ombæring i forsvarsspilleren Andreas Christensen, og han var endda ude og varme op til morgendagens kamp med et interview med Chelseas TV.

- Vi ved , at vi er et svært hold at spille mod for tiden, men samtidig har vi en masse at skyde med rent offensivt, indledte den usvieligt selvsrikre dansker, hvorefter han fortsatte:

- Der er en klar struktur og en masse disciplin involveret, når vi spiller, specielt, når vi ikke har bolden. Vi vil bringe en masse energi med til kampen, hvor nøgler ligger i, at vi ikke må lade dem trække vejret. Men vi skal være smarte omkring det, så vi ikke løber os selv døde.

Danskeren spillede fra start i Chelseas første opgør imod Real Madrid, og han forventes også igen at være med fra start i morgen.

Kampstart er klokken 21:00 dansk tid, og den vises på TV3+ og Viaplay.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED