Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:06:2022 13:53
AC med følelsesladet Chelsea-afsked: "Hårdt rent mentalt"

Andreas Christensen takker af i Chelsea.


Andreas Christensen har takket af i Chelsea med et følelsesladet afskedsbrev.

- Jeg måtte tage en svær beslutning som 16-årig; at forlade Danmark. Der var mange klubber, som var interesseret, men der var kun én mulighed for mig, og det var Chelsea. Fra det øjeblik, jeg ankom til klubben, følte jeg mig hjemme. Jeg er dybt taknemmelig for Jim Fraser og Neil Bath, som straks accepterede mig som en del af deres familie, siger Andreas Christensen ifølge London Evening Standard.

- Nogle af mine mest stolte øjeblikke var triumfen i FA Youth Cup og UEFA Youth League. Det var en særlig gruppe unge spillere, som jeg var stolt af at have som holdkammerater.

- Jeg var så heldig at spille under nogle fantastiske managers inklusiv Conte, Moutinho og Tuchel. Sidste år endte det med den præstation, som jeg er mest stolt af som spiller, da vi løftede Champions League-trofæet.

- Jeg var et barn, da jeg ankom til Chelsea, og jeg er taknemmelig for klubben for at have gjort min drøm til virkelighed. Efter at have tilbragt 10 fantastiske år i denne klub følte jeg, at det var det rigtige tidspunkt for en ny stort for mig og min familie. De seneste måneder har været hårde rent mentalt, da det ikke har været en nem beslutning at forlade denne klub og fansene.

- Jeg er ikke den mest snakkesalige person, så nogle gange kan folk ikke forstå, hvor meget klubben og fansene betyder for mig. Jeg vil savne spillerne, staben og alle i klubben. Jeg ønsker det bedste for klubben og fansene i fremtiden, lyder det fra Andreas Christensen.

Danskeren skal en tur til Barcelona på en fri transfer, men det er endnu ikke bekræftet af den spanske klub.

Ifølge flere spanske medier forventes det, at Barcelona har kapital til at kunne registrere danskeren og offentliggøre skiftet inden månedens udgang.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE