AC-løse Chelsea skuffede fælt hjemme mod Sheffield United

Af Nikolai Gilkrog Mortensen
31.08.2019 Kl. 15:52
Chelsea tabte skuffende point hjemme mod oprykkerne fra Sheffield United, da de to hold spillede 2-2 på Stamford Bridge.

Danske Andreas Christensen var henvist til bænken lørdag eftermiddag, derude befandt han sig under alle 90 minutter på Stamford Bridge.

Chelsea startede bedst i kampen, hvor de dominerede på bolden, og allerede efter 19 minutters spil kunne unge Tammy Abraham score kampens første mål.

Målet kom efter et indlæg fra højre, hvor Abraham steg op og headede bolden svagt mod mål, Sheffield United-målmanden Henderson kunne dog ikke holde fast i bolden, og derefter kunne Tammy Abraham sparke bolden ind på riposten.

Chelsea fortsatte med at være bedst i første halvleg, men det var først efter 43 minutter af første halvleg, at de kunne udbygge føringen til 2-0.

Igen var det Tammy Abraham, der kunne udnytte elendigt forsvarsspil fra Sheffield Uniteds to midtstoppere, som løb sammen på en lang bold, hvor de headede Abraham helt fri i feltet, og han sparkede bolden i mål via Hendersons handsker.

Chelsea gik til halvleg med en komfortabel 2-0-føring, men straks fra anden halvlegs start skulle det ændre sig.

Få sekunder inde i anden halvleg kom Stevens fri i venstre side, hvor han afleverede bolden skråt tilbage til Robinson, som sikkert udplacerede Kepa i Chelseas mål.

Chelsea virkede herefter skræmte af det Sheffield Uniteds hurtige reduceringsmål, og Chelsea spillede en decideret dårlig anden halvleg, hvor Sheffield United pressede Chelsea i bund.

Tammy Abraham fik Chelseas største chance i anden halvleg, da han kom først på et indlæg, men Henderson fik flot afværget Abrahams forsøg på at score hattrick.

Chelsea lurede på omstillingerne, men de fik ikke endegyldigt lukket kampen. Det skulle de have gjort, for Sheffield United chokerede Stamford Bridge kort før slutfløjt.

Et indlæg fra venstre skulle vise sig at koste Chelsea de tre point, da Kurt Zouma rettede den i eget net uden chance for Kepa i målet.

2-2 endte kampen, hvorfor Chelsea efter fire kampe har fem point, hvilket i skrivende stund gør, at London-holdet ligger på niendepladsen i Premier League.