Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2020 13:21
Absurd landsholdspause: Wolves muligvis i store problemer

Coronasmitten har spredt sig i den portugisiske landsholdslejr - og det kan få store konsekvenser for Wolves.


Wolverhampton-træner, Nuno Espirito Santo, fortæller, at denne sæson er en af de sværeste i hans karriere på grund af coronavirus.
 
Wolves vender tilbage til Premier League på mandag ude mod Leeds på Elland Road, efter det som Nuno kalder en "absurd" landsholdspause.
 
I den portugisiske landsholdslejr har der nemlig været coronasmitte, hvor blandt andre Cristiano Ronaldo er blevet testet positiv for covid-19.
 
Det går særligt ud over Wolves, der næsten er afhængige af, hvordan det går det portugisiske landshold.
 
Således var hele fem spillere afsted med Portugal i landsholdspausen. Det drejer sig om Rui Patricio, Nelson Semedo, Ruben Neves, Joao Moutinho og Daniel Podence.
 
- Det er blevet mere udfordrende, for det mikser sammen med forberedelserne til vores kampe. Nu skal vi lige pludselig også forholde os til, om spillerne er smittet med coronasmitte.
 
- Det er helt klart den sværeste sæson, jeg har været træner i. Man følger bare sine normale rutiner og forventer, at tingene er i orden, så de ikke får indflydelse på dine beslutninger.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED