AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:06:2019 08:55
Abramovich garanterer Lampard mindst to sæsoner i Chelsea

Roman Abramovich har lovet Frank Lampard, at han får mindst to sæsoner i spidsen for Chelsea. Det melder journalisten Duncan Castles.


Chelsea har siden Roman Abramovichs ankomst i 2003 jævnligt skiftet manager, men der er måske nye tider på vej i Vestlondon. 

Alt tyder lige nu på, at Maurizio Sarri forlader klubben efter kun et enkelt år, men derefter kan der blæse nye vinde over Stamford Bridge. 

Ifølge The Times-journalisten Duncan Castles har Abramovich personligt kontaktet Lampard for at overbevise ham om at vende tilbage til the Blues. 

Den russiske rigmand har her lovet Lampard, at han får mindst to sæsoner i spidsen for Chelsea, hvilket må siges at være et stort løfte med tanke på klubbens ry for at fyre trænere samt Lampards korte karriere som manager. 

Samtalen med Abramovich har ifølge Duncan Castles fået Lampard til at takke ja til jobbet, og englænderen har allerede lagt store planer. 

Han vil således forsøge at få Didier Drogba med i trænerteamet, mens Jody Morris og Chuck Jones, som Lampard for et års tid snuppede i Chelsea, også forventes at blive en del af teamet. Derudover vil Premier League-legenden Shay Given, der er målmandstræner i Derby, også rejse med. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED