Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Åben for skifte: Bayern München vil hente Chelsea-profil

Af Emil Plovgaard
16.06.2024 Kl. 11:11

Bayern München har forhørt sig om Levi Colwill fra Chelsea inden for de seneste uger.

Sådan lyder meldingen fra Sky Sport-reporter Florian Plettenberg på det sociale medie X søndag formiddag.

Chelsea vil dog ikke lade Colwill gå.

Colwill dog gerne selv til Bayern München, såfremt henvendelsen bliver af mere konkret karakter, skriver Plettenberg.

Chelsea vil efter sigende sælge spillere af egen avl, da disse sikrer ren fortjeneste til klubkassen. Derfor er klubben klar til at lytte til bud på spillere som Conor Gallagher og Trevoh Chalobah.

Et salg af Colwill ville ligeledes sikre 100 procent fortjeneste, men det kan der altså ikke blive tale om, pointerer Chelsea-ledelsen.

Førnævnte medie skriver i øvrigt, at den engelske ungdomslandsholdsspiller ser frem til at arbejde sammen med klubbens nyansatte manager Enzo Maresca, der erstattede Mauricio Pochettino på posten.

Det er i øvrigt Chelsea, der har overhånden i forhold til eventuelle kontraktuelle gnister, da Colwill er forpligtet til klubben frem til sommeren 2029.

Colwill blev ikke udtaget til sommerens EM-slutrunde i Tyskland, hvor han ellers ville kunne have repræsenteret England.

Chelsea viste fornemme takter mod slutningen af sæsonen, hvor man vandt de seneste fem kampe i Premier League og derfor endte på sjettepladsen i Englands bedste række. Det var dog ikke nok til at sikre Europa League-fodbold, da Manchester United noget overraskende slog Manchester City i FA Cup-finalen.

Kylian Mbappés afløser kan desuden findes i Madrid.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce