AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:11:2019 21:00
Årtiets mest ikoniske øjeblik: Hvad husker du bedst 2010 for?

Årtiets mest ikoniske øjeblik skal kåres - og turen er nu kommet til at vælge det mest ikoniske øjeblik i 2010.


Der er ikke lang tid til, at 2019 rinder ud, og dermed er det også slut på et årti. I den forbindelse vil vi have kåret det mest ikoniske øjeblik i Premier League gennem det seneste årti.

Vi vil lave én afstemning for hvert af de ti år, og vi starter med at vende tankerne tilbage på 2010.

Det var dengang, at Manchester City stadig ikke var helt på omgangshøjde med de allerbedste hold i Premier League, og hvor både Arséne Wenger, Harry Redknapp og Sir Alex Ferguson var managere i ligaen.

Men hvad er det, vi husker 2010 allerbedst for? Her er de tre nominerede til titlen som det mest ikoniske øjeblik.

Chelsea går målamok
The Blues strøg til tops og vandt Premier League-titlen i foråret 2010, hvor klubben slog målrekord med 103 scorede mål. Sæsonen blev sluttet af med en 8-0-sejr mod Wigan, og dette Chelsea-mandskab under ledelse af Carlo Ancelotti vil altid blive husket for noget af det mest inspirerende spil, der er leveret i Premier League.

Portsmouth sat under administration
I 2010 nåede Portsmouth til finalen i FA Cuppen, hvor Chelsea dog endte med at være for stærk en modstander, men forinden var klubben havnet i store problemer. Grundet rigtig dårlig økonomi var klubben blevet sat under administration, hvilket kostede en fratrækkelse på ni point. Klubben endte sidst i ligaen, og sidenhen har Premier League ikke set mere til Pompey.

Ikke-håndtrykket mellem Bridge og Terry
Den helt store sag i England på dette tidspunkt omhandlede en noget betændt stemning mellem de to engelske landsholdsspillere, Wayne Bridge og John Terry. Sidstnævnte havde en affære med førstnævntes kones, og det faldt naturligvis ikke i god jord. De to tidligere holdkammerater skulle spille mod hinanden i et opgør mellem Manchester City og Chelsea, hvor Wayne Bridge nægtede at give hånd til Chelsea-kaptajnen. Senere trak Wayne Bridge sig tilbage fra landsholdet, hvor John Terry dog fortsatte.

Smid din stemme afsted herunder:

 

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED