AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2019 10:50
Årtiets bedste XI: The Times kårer årtiets bedste Premier League-hold

Tre journalister fra The Times er kommet med deres bud på det seneste årtis største stjerner i Premier League.


Matt Dickinsons bud:

Alle spillere på holdene skal have haft tre sæsoner i Premier League for at kunne blive udtaget.  Derfor har Luis Suarez lige akkurat fået en plads, mens Ederson måtte overgive pladsen til David de Gea.

Det er ikke svært at argumentere for, at David Silva, Eden Hazard og Sergio Aguero er inkluderet,  men der var kamp om back-pladserne.  Kyle Walkers fart betyder dog, at han snupper højrebacken foran Zabaleta, Coleman og Ivanovic.

Men venstrebacken var opløbet endnu tættere,  men Danny Rose og Leighton Baines er de eneste spillere i det seneste årti,  som har taget venstreback-positionen to gange på PFA Team of the Year.  Baines trækker dog det længste strå på grund af sine evner på dødbolde.

Bill Edgars bud:

Edgar har foretrukket Suarez på toppen i stedet for Aguero,  for nok var uruguyanerens ophold i Premier League kortere, men gennemslagskraften var større.

Steven Gerrard, Frank Lampard og Wayne Rooney havde toppet, og deres niveau var på vej nedad ved starten af det seneste årti.  Det samme kan ikke siges om Patrice Evra og John Terry,  og derfor har de to veteraner begge fået en plads.

Derudover er det også svært at se bort fra det nuværende Manchester City-mandskab,  mens Edgar mener, at Eden Hazard burde modtage prisen for at være Årtiets Bedste Spiller i Premier League.

Oliver Kays bud:

Kay ville gerne have valgt spillere som Gareth Bale, N'Golo Kante, Jamies Vardy eller Mohamed Salah,  men har i stedet foretrukket spillere, som har holdt et højt niveau over flere sæsoner end førnævnte.

Derfor får spillere som Kompany, Hazard, De Gea og Touré en plads på dette hold.  Højrebacken var besværlig, men denne gang trumfer Branislav Ivanovic altså Kyle Walker,  mens Azpilicuetas alsidighed gør ham fortjent til venstrebacken.

Derudover er det også dejligt at se, at Christian Eriksen får cadeau for mange flotte sæsoner med en plads på holdet i stedet for Michael Carrick.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED