AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:10:2018 14:56
Aaron Ramsey vil ikke forlade Arsenal i januar

Aaron Ramsey slår fast, at han ikke har nogen planer om at forlade Arsenal i januar, selvom det kan blive klubbens sidste mulighed for at få penge for midtbanespilleren.


Et sammenbrud i kontraktforhandlingerne mellem Aaron Ramsey og Arsenal har ført til spekulationer om, hvorvidt waliseren forlader klubben i det kommende transfervindue.

På det tidspunkt vil han have et halvt år tilbage af sin kontrakt hos Arsenal, og dermed kan han frit forhandle med udenlandske klubber, mens de engelske klubber skal betale en transfersum, hvis de vil diskutere en handel i januar.

Det bliver der dog slet ikke tale om, for Aaron Ramsey har ikke tænkt sig at forlade klubben i januar. I stedet vil han som minimum være at finde i Arsenal frem til næste sommer.

- Selvfølgelig, ja. Jeg har kontrakt med Arsenal, og jeg vil gøre mit bedste denne sæson og forsøge at opnå noget specielt, siger han til the Telegraph, hvorefter han uddyber sagen om kontraktforhandlingerne.

- Alt er gået rigtig godt med klubben. Vi troede, vi var i en position, hvor vi havde indgået en aftale, men det er ikke længere tilfældet. Så jeg fortsætter bare med at spille mit spil og gøre mit bedste for Arsenal denne sæson, og så vil jeg overlade resten til klubben nu.

- Det er en beslutning, som de har truffet. Ting sker i fodbold, og jeg skal bare fortsætte og yde mit bedste. Alt, jeg koncentrerer mig om, er at give mit bedste for Arsenal.

Ifølge the Telegraph skyldes sammenbruddet i kontraktforhandlingerne, at Arsenal ikke ønskede at give Aaron Ramsey den lønforhøjelse, som han efterspurgte. I øjeblikket tjener den walisiske landsholdsspiller lidt over £100.000 om ugen, mens Mesut Özil til sammenligning tjener £350.000 om ugen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED