AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:04:2020 17:15
Århundrets byttehandel: United er klar til at bytte Pogba for én Juventus-profil

The Red Devils skulle angiveligt være parate til at bytte Paul Pogba for Matthijs de Ligt, skriver Daily Star.


Manchester United overvejer at bruge Paul Pogba som madding, så man kan hive Matthijs de Ligt i land i næste transfervindue.

Det skriver Daily Star denne tirsdag.

Den 20-årige hollandske Golden Boy-vinder fuldførte et skifte værd £67,5 millioner til Juventus sidste sommer trods rygter om interesse fra Manchester United, FC Barcelona, Paris Saint-Germain og Liverpool.

Men De Ligt har hidtil haft svært ved at leve op til forventningerne og sit prisskilt, så i skrivende stund står han blot noteret for 15 kampe fra start for Bianconeri.

Det afholder dog ikke Manchester United fra efter sigende at have interesse i De Ligt, som man også gerne ville have signet sidste sommer.

Dengang nægtede klubben dog at skulle indgå i en budkrig mod Juventus og en række andre topklubber, men The Red Devils øjner angiveligt en mulighed for at indgå en byttehandel involverende De Ligt og Pogba.

Juventus skulle være blandt klubberne, der gerne ville signe den 27-årige franskmand, og en eventuel byttehandel kan måske glide nemmere, nu hvor superagent Mino Raiola repræsenterer både Pogba og De Ligt.

Ifølge Daily Star har Manchester United tiltro til, at man kan overtale De Ligt til at skifte, og der er stadig masser meldinger om, at Paul Pogba ønsker at forlade Old Trafford.

Så skulle Juventus være klar til at bytte Matthijs de Ligt og samtidigt smide en pose penge oveni, er vejen angiveligt banet for en byttehandel.

Et andet medie, ESPN, skriver her tirsdag aften og bekræfter, at Manchester United i hvert fald er interesseret i at signe Matthijs de Ligt. Mediet nævner dog intet om en eventuel byttehandel.

Vidste du, at PLBOLD også er på Instagram, hvor vi bringer lidt anderledes indhold? Hop ind og følg med her:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold) den


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED