AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:03:2020 20:09
Årets stadion 2019: Tottenham på andenpladsen

Tottenhams nye stadion sluttede på andenpladsen ved kåringen af de bedste nyåbnende stadions i verden.


Tottenham åbnede i april 2019 officielt dørene op for deres £1,2 milliarder dyre stadion, som har plads til 62.303 personer på lægterne.

Siden har stadionet budt på Premier League-fodbold, Champions League-fodbold, FA Cup-kampe og NFL-kampe, ligesom det fremadrettet skal bruges til blandt andet koncerter og Anthony Joshuas boksebrag mod Kubrat Pulev.

Stadionet bliver betragtet som værende topmoderne, hvorfor det også kom i betragtning til den årlige kåring af nyåbnede stadions for 2019, som afholdes af StadiumDB. På sitet er det en blanding af en ekspertjury og anonyme fanstemmer, som giver afstemningens resultat.

Spurs' nye stadion kæmpede om titlen mod 21 andre stadions fra 19 andre lande, og knap 40% af afstemningens deltagere inkluderede Tottenham Hotspur Stadium i deres top fem over de bedste stadions.

Man tabte dog marginalt til The Puskas Arena i Budapest, som har kostet knap £525 millioner, og som i oktober 2019 åbnede med plads til 67.215 med det primære formål at afholde nationale arrangementer såsom landsholdsfodbold.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED