Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2021 08:55
Åh nej: Corona-udbrud i engelsk storklub

Football London erfarer, at en engelsk storklub er blevet ramt af et corona-udbrud i truppen.


Covid-19 hersker stadig i det globale samfund.

Flere Premier League-klubber har også været ramt, hvor det i de seneste måneder har været enkelte tilfælde i klubberne, som har været testet positiv.

I sidste uge var Ivan Toney fra Brentford bl.a. blevet smittet.

Nu melder Football London, at Tottenham er blevet ramt af et corona-udbrud i truppen, hvor adskillige spillere og personer fra staben er blevet testet positive.

Det skulle efter sigende været positive kviktest, og i dag skal de så have en PCR-test for at være sikre på, om de er smittet eller ej.

Trods et udbrud i truppen forventes det, at Tottenham har nok spillere til at kunne spille torsdag aften, når de møder Rennes i Conference League.

I weekenden møder de Brighton, og her står de smittede spillere heller ikke til at kunne være tilgængelig, medmindre de kan teste negative inden opgøret.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE