Åh nej: Arsenal-profil skadet i ærgerligt nederlag

Af Daniel Sichlau
01.08.2021 Kl. 16:47
Mikel Arteta har fået mere at gruble over efter søndagens testkamp mod Chelsea.

Arsenal havde en knap så sjov søndag på eget græs, da Chelsea kom forbi til en testkamp på Emirates.

Efter 26 minutters spil fik Chelsea sendt Timo Werner og Kai Havertz i dybden i en kontra. Werner kunne servere bolden i fødderne til Havertz, der bragte Chelsea foran.

Men så gik det yderligere galt for The Gunners. Thomas Partey måtte nemlig lade sig udskifte efter 40 minutters spil, med det der lignede en ankelskade. Partey kom til skade i en duel med Callum Hudson-Odoi.

Thomas Partey har i forvejen haft sine skadesudfordringer i Arsenal. Partey, der skiftede til London-klubben i oktober 2020, missede hele 17 kampe til skader, i den forgangne sæson. Nu krydser Arsenal-fansene fingre for at den nye skade ikke er for alvorlig.

Artetas tropper fik dog en smule oprejsning i anden halvleg, hvor nyindkøbte Ben White også blev skiftet ind. White, der havde rigeligt at lave, viste allerede prøver på sine defensive kvaliteter og afværgede flere farlige situationer.

Efter 69 minutter fik Granit Xhaka bragt balance i regnskabet med en hovedstødsscoring. Xhaka har længe været rygtet væk til AS Roma , men nu kunne det måske ende med, at han bliver på Emirates i den kommende sæson.

Xhaka og co. kunne dog ikke gøre så meget da Hector Bellerin serverede bolden lige i fødderne på Chelseas Tammy Abraham, der igen sendte de forsvarende Champions League-vindere på sejrskurs.

I opgøret savnede Arsenal i dén grad mållinjeteknologi, da Joe Willock faktisk udlignede til 2-2, men da der ikke var den nødvendige teknologi til rådighed blev målet ikke dømt.

Chelsea endte som sejrherre med 2-1-sejr over Arsenal.