Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:11:2021 17:30
Åben krig: Ferdinand og Carragher i stor offentlig beef

Bølgerne går højt på de sociale medier mellem Rio Ferdinand og Jamie Carragher.


Jamie Carragher og Roy Keane var i forleden i en heftig diskussion i Sky Sports-studiet, da de snakkede om Manchester United og købet af Cristiano Ronaldo.

Diskussionen har også fået Rio Ferdinand til at reagere på sin Twitter-profil:

- Carragher, stop med at diskutere om mesterskaber med en mand, som har vundet flere af dem. Han burde ikke rigtig snakke om at vinde mesterskaber. Han har aldrig vundet et. Han ved ikke, hvad det betyder. Han ved ikke, hvordan man gør. Han har aldrig ført et hold til et mesterskab, siger Rio Ferdinand på Twitter.

- Så jeg synes, det er svært, når han snakker så overbevisende om at vinde mesterskaber. Han bør fokusere på cup-turneringer. Da han begyndte at snakke om mesterskaber, satte jeg ham på lydløs. 

Det fik Liverpool-legenden til tasterne. 

- Snakker ikke om mesterskaber, men handlen med Ronaldo til Manchester United, som du var med til at arrangere. Intet PL-trofæ, men Sky kan godt lide mine meninger. Ingen titer til dig i din karriere uden Sir Alex, og da i stoppede med at vinde PL i Manchester United forsøgte du at komme til Chelsea, så stop med at komme med den store sang som Manchester United-fan #olesatthewheel, skriver Jamie Carragher.

Jamie Carragher var forleden også ude med en stikpille til Rio Ferdinand på Twitter, da han lavede følgende opslag:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE