AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:05:2020 09:31
9 mål i 5 kampe: Arsenal forsøger at lokke wonderkid fra PSG til

ESPN skriver, at Mikel Arteta har et godt øje til Paris Saint-Germains 17-årige stortalent Adil Aouchiche.


Adil Aouchiche har hidtil nægtet at skrive under på sin første professionelle kontrakt med Paris Saint-Germain, og Mikel Arteta og Arsenal er blandt klubberne, som er ivrige efter at signe den 17-årige franskmand.

Det skriver ESPN.

Forståeligt. Den offensive midtbanespiller scorede ni mål i fem kampe til U17-EM sidste år og har allerede fået debut for de franske mestres førstehold.

Til trods for det signal, som Paris Saint-Germain har sendt stortalentet, så mener både Aouchiche og familien, at hans udvikling vil blive fremmet, hvis han forlader Parc des Princes.

Arsenal er den seneste klub, som udviser interesse i at opsnappe ham. Klubben har haft fokus på at rekruttere unge talenter for relativt små penge med signings af Matteo Guendouzi og Gabriel Martinelli.

Adil Aouchiche og hans agenter forlanger angiveligt et engangsbeløb på €4 millioner samt en løn på €25.000 ugentligt for at skrive under med The Gunners eller en anden klub.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED