Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

750 millioner: Premier League-klub med kæmpe bud på Osimhen

Af Emil Plovgaard
18.06.2024 Kl. 14:12

Victor Osimhen kan være på vej til Premier League.

Den nigerianske landsholdsspiller har en frikøbsklausul på små 900 millioner kroner, men den bliver efter alt at dømme ikke aktiveret.

I stedet vil der lande et bud på 750 millioner kroner, skriver flere italienske medier.

Nærmere konkret vil buddet komme fra Arsenal, og det ventes at blive leveret inden for de nærmeste dage, skriver Area Napoli

Det lyder desuden, at Napoli vil få noget nemmere med at forhandle med både Paris Saint-Germain og klubber fra Saudi-Arabien, da de de er villige til at imødekomme en højere pris.

Men Osimhen er altså fast besluttet på et skifte til Premier League.

Osimhen skiftede til Arsenal fra Napoli for 560 millioner kroner tilbage i sommeren 2020.

I den forgangne sæson blev det til 17 mål i 32 optrædener for Napoli, der sæsonen inden havde vundet det italienske mesterskab.

Arsenal har længe været på jagt efter en angriber, og Osimhen må siges at være noget af en signings, såfremt det kan blive en realitet.

I den seneste sæson blev det blot til 14 mål sammenlagt for Gabriel Jesus og Eddie Nketiah, og det er derfor tydeligt, at det er i offensiven, The Gunners skal forstærkes, hvis man skal forbedre de sidste to sæsoners placeringer som nummer to. Her kan du se det fulde kampprogram for Arsenal i den kommende sæson.

Arsenal har også været meldt interesseret i Benjamin Sesko, men den slovenske angriber valgte i stedet at forlænge sin kontrakt med RB Leipzig.

Arsenal lurer også på et andet – og noget billigere – alternativ til Osimhen.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce