Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:08:2020 16:43
6 Premier League-stjerner der aldrig har vundet noget som helst

Der er stadig gabende tomt i trofæskabet hos flere af Premier Leagues store profiler.


Sæsonen er slut, og vi fik fordelt guldmedaljerne i både Premier League og FA Cuppen.

Arsenals Nicolas Pépé fik afsluttet en træls statistik, da “the Gunners” vandt FA Cuppen lørdag. Det var nemlig det første trofæ i ivorianerens karriere, efter at have spillet for Lille og nu Arsenal og desuden 18 landskampe for Elfenbenskysten.

Der findes dog stadig spillere, der aldrig har prøvet at vinde noget på seniorniveau trods åbenlyst talent.

Herunder følger en liste over stjerner, der endnu har en medalje til gode.

Harry Kane
“Hurricane” har spillet for både Leicester og Tottenham og har været Premier League-topscorer flere gange og desuden VM-topscorer. Men anføreren for det engelske landshold mangler stadig en pokal. Tættest var han på i 2019, da Spurs tabte Champions League-finalen, og i 2017 da man fik andenpladsen i ligaen.

Harry Maguire
Efter to år i Leicester og nu en sæson hos Manchester United anses Harry Maguire efterhånden som en af de bedste midterforsvarere i England, hvilket 26 landskampe også beretter om. Men endnu intet sølvtøj på kaminhylden.

Gylfi Sigurdsson
Han er 30 år og har tilbragt hele næsten hele seniorkarrieren i England hos blandt andet Tottenham og Everton. Ud over at være valgt som Islands spiller fem gange har en af Premier Leagues bedste skytter ingen hæder på cv’et.

Heung-min Son
Sydkoreaneren er godt nok fire gange kåret som sit lands bedste spiller men har endnu ingen titler vundet på trods af at have spillet i klubber som HSV, Bayer Leverkusen og nu Tottenham. Det vil sige, Son var i 2018 med til at vinde guld i fodboldturneringen ved Asian Games, som er et slags asiatisk OL. 

Danny Ings
Ud over en ‘Player of the Year’-pris fra tiden i Championship har en af Premier Leagues nutidige topscorere aldrig vundet noget på seniorniveau.

Leighton Baines
Den 35-årige venstre back spillede først i Wigan og senere i Everton siden 2007. Det har dog ikke ligefrem været nogen titelregn. Heller ikke med landsholdet har englænderen vundet noget trods 30 kampe for “Three Lions”. Baines har netop annonceret sit karrierestop, og totalen forbliver dermed på 0 trofæer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED