AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2023 15:25
52 millioner kroner på spil for Chelsea i de sidste to kampe

Sæsonen er reelt set ovre for Chelsea, men der er alligevel noget at spille for.


Chelsea er ved at afrunde en sæson, der ryger direkte ind i glemmebogen.

På trods af, at klubben i de foregående to transfervinduer har spenderet mere end fire milliarder kroner på nye spillere, er resultaterne ikke fulgt med.

The Blues frister i øjeblikket en tilværelse på 12.-pladsen i Premier League, og derfor er der ikke det store at spille om i de sidste to kampe.

LÆS OGSÅ: Gary Neville slagter Chelsea-spiller: "Rigtig dårligt"

Og dog.

Der er nemlig et økonomisk incitament. Således kan klubben - ifølge Football London - indkassere 163 millioner kroner, hvis den ender på 11.-pladsen, mens 14.-pladsen, som er den dårligste placering, klubben kan havne på, blot vil være lig med 111 millioner kroner; en forskel på 52 millioner kroner.

Frank Lampards mandskab har dog ikke noget taknemmeligt slutprogram, hvor Manchester United først venter på udebane torsdag, inden Newcastle gæster Stamford Bridge på sidste spilledag på søndag.

Det er to klubber, der begge jagter Champions League-fodbold i den kommende sæson. Men begge klubber har kun brug for ét point i deres sidste to kampe for at sikre sig netop dette.

Liverpool er nemlig at finde på femtepladsen, men har tre point op til både Newcastle og Manchester United. The Reds har dog spillet en kamp mere.

LÆS OGSÅ: - Arsenal bør hente Chelsea-flop til sommer

LÆS OGSÅ: Ikke Arsenal: Ekspert udpeger tre udfordrere til City i næste sæson

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE