Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:07:2021 11:21
51 kampe i Liverpool-trøjen: Flanagan tager til den danske 1. division

Jon Flanagan flytter til Danmark, da han skal tørne ud for 1. divisionsklubben, HB Høge.


Daniel Agger har fået selskab af en gammel kending i HB Køge.

Den transferfrie Jon Flanagan skifter til HB Køge. Det bekræfter klubben.

Han har fået en toårig kontrakt, og Per Rud, som er direktør i den danske klub, fortæller omkring Jon Flanagan, at han er en spiller, som de har haft på listen i lang tid:

- Vi har længe haft Jon Flanagan på vores liste over prioriterede emner til spillertruppen, og er glade for at vi er blevet enige om en aftale. Jon er en hurtig, fysisk stærk og hårdtarbejdende back, der kommer med masser af erfaring fra blandt andet Liverpool og Rangers, siger Per Rud til klubbens hjemmeside.

Den nu 28-årige højreback spillede sidst i belgiske Charleroi, men han fik ikke sin kontrakt forlænget, og nu skal han slå sine folder ud for HB Køge.

Jon Flanaga står noteret for 51 kampe i Liverpool-trøjen, hvor han især fik sit gennembrud i 2013/14-sæsonen, da Liverpool var tæt på at vinde mesterskabet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE