AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:10:2019 18:55
5 Premier League-stjerner vi forventer os mere af

Premier League-sæsonen er godt i gang, og nogle spillere gør det bedre end andre.


De første ni spillerunder af Premier League er oversået, og tabellen begynder at tage form. Nogle spillere skiller sig ud som vaskeægte superstjerner, mens andre ser ud til at kæmpe lidt mere med tingene.

Det er måske lidt for tidligt at fælde dom over spillernes sæson, men NBC sports har alligevel taget et kig på fem spillere, der ser ud til at være i elendig form i Premier League:

1. Gylfi Sigurdsson, Everton

Ligesom resten af Everton-mandskabet har den islandske landsholdsspiller været fuldstændig usynlig indtil videre.

Med kun én assist i de første ni kampe har The Toffees haft svært ved at skabe chancer, og de ligger da også og roder rundt langt nede i tabellen.

Heldigvis er der håb for den gode Gylfi, der i weekenden scorede sit første sæsonmål efter at være blevet skiftet ind i Evertons sejr over West Ham.

Et lille lysglimt i en hidtil svær sæson, men måske det er begyndelsen på en bedre stime for Everton og Sigurdsson.

2. Nicolas Pepe, Arsenal

Nicolas Pepe kostede Arsenal en mindre formue i sommers, men det ville være synd at sige, at han har levet op til det prisskilt.

I de første otte kampe har Pepe været en perifær spiller i Arsenals angreb. Alligevel har han formået at score et enkelt mål og levere to assists.

Men hvis man sammenligner med hans seneste sæson, hvor han spillede i Ligue 1 for Lille, så har han færre afslutnigner og endnu færre af af dem går i mål.

Pepe er dog stadig ung i Premier League-regi, og Unai Emery kommer formentlig til at give ham lang snor på grund af det store prisskilt og den 24-åriges unge alder.

Lige for øjeblikket ser det dog ud til, at Dani Ceballos er den mest imponerende af Arsenals signings.

3. Richarlison, Everton

Endnu en Everton-spiller. Brasilianeren har været en skygge af den spiller, han var i sidste og forrige sæson.

Marco Silva gav ham chancen fra start mod West Ham, og her spillede The Toffees for en gangs skyld en god kamp. Men det var ikke Richarlisons fortjeneste.

Brasilianeren havde to afslutninger, der begge missede målet. Samtidig fandt kun 58% af hans afleveringer en medspiller.

Hovedpersonen selv indrømmede dog i landskampspausen, at de mange defensive ansvarsområder påvirker hans offensive spil. Mon Marco Silva kan få vendt Richarlisons negative form?

4. Marcus Rashford, Manchester United

Hvis man ser bort fra Uniteds kamp mod Liverpool har Rashfords præstationer hidtil i sæsonen ikke været prængende.

Englænderen har scoret fire mål i de første ni kampe, og det er jo egentlig ikke dårligt, men to af dem har været på straffe.

Hvis man ser nærmere på The Red Devils kamp mod Newcastle, havde Rashford ikke et eneste skud, mens midterforsvaren Harry Maguire havde to.

Måske den 21-åriges mål i Liverpool-kampen kan være et vendepunkt for både ham og United.

Her var der nemlig masser af positive ting at tage med, men også stadig et par ting at forbedre.

Eksempelvis vandt han ingen af sine fem luftdueller, samtidig med at han kun lavede 11 afleveringer i de 83 minutter han var på banen. Men onwards and upwards som man siger.

5. Dele Alli, Tottenham

Englænderen sikrede Spurs et enkelt point mod Watford i weekenden. Men af alle spillere på NBC Sports liste, så er han den, der har leveret mindst.

Alli har haft svært ved at komme på holdet i denne sæson, men fik en sjælden chance fra start i weekenden.

Her så man en smule af ’den gamle Dele Alli’, med de karakteristiske dybdeløb, men der er stadig meget at forbedre.

I Spurs Champions League-opgør mod Olympiakos havde Alli 27 afleveringer – relativt få for en offensiv midtbanespiller, især i en kamp som Tottenham bør dominere. Og 11 af dem sendte han endda bagud.

Derudover er der Allis attitude, som Spurs-fansene også er trætte af. Spurs-spilleren er dog stadig ung, så forhåbentligt kan vi få mere af den gamle Dele Alli at se i fremtiden. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED