Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2021 10:38
5 mål på 11 kampe: Spurs indleder forhandlinger med Bundesliga-klub

Ifølge The Athletic har Tottenham taget hul på tidlige forhandlinger med Stuttgart om kantspilleren Nicolas Gonzalez.


Nicolas Gonzalez vil sikkert være et relativt ubeskrevet blad i de flestes ører, men det kan måske ændre sig inden for de næste to transfervinduer, for Tottenham har holdt tidlige forhandlinger med Stuttgart-wingeren. Det skriver The Athletic.

Den 22-årige argentinske landsholdsspiller kom til Stuttgart i 2018, og efter en sløv indledning eksploderede han i den grad efter corona-lockdownen sidste sæson og hjalp med sine otte scoringer i ni kampe med at rykke Stuttgart op i Bundesligaen igen.

Her har han så fortsat sin fine form med fem mål i 11 kampe og to mål i to landskampe for Argentina. Leeds skulle også have haft kig på ham i sommertransfervinduet, men ifølge The Athletic er det senest Tottenham, som har været i kontakt med Gonzalez' repræsentanter.

Stuttgart skulle angiveligt kræve omkring €30 millioner for kantspilleren, som hovedsagligt opererer på venstrekanten. Intet indikerer, at en handel er nært forestående i øjeblikket, men Gonzalez er et navn, man måske bør begynde at holde øje med.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED