AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2019 18:54
48 timer: Manchester City raser over tætpakket juleprogram

De engelske mestre er alt andet end tilfredse med det netop offentliggjorte juleprogram for Premier League.


Premier League har netop offentliggjort spilleprogrammet for julehøjtiden, og traditionen tro er det tætpakket med masser kampe mellem jul og nytår.

Sædvanligvis bliver visse hold også hårdere ramt end andre af planlægningen, og Manchester City føler i den grad, at juleprogrammet giver dem et handikap i titelkampen.

De engelske mestres kamp mod Wolverhampton på Boxing Day er nemlig blevet rykket en dag til den 27. december.  Det giver kun Pep Guardiolas mandskab lige knap 48 timer til at restituere inden kampen mod Sheffield United den 29. december.

Det har fået Manchester City til at komme med en officiel udmelding, hvor man kritiserer planlægningen.

- Vi er skuffede over den stramme tidsplan for kampene i juleperioden. Premier League-kampe er fysisk krævende, og det er ikke ideelt at skulle spille to gange på mindre end 48 timer, for det giver ikke spillerne chancen for at restituere, udtaler Manchester Citys COO Omar Berrada til Manchester Evening News.

- Vi forstår godt, hvorfor tv-udbyderne skal tages med i overvejelserne, men vi skal også sørge for at beskytte spillerne, sportens integritet og kvaliteten af Premier League-produktet.

- Vi har haft en åben dialog med Premier League om at genoverveje planlægningen, men i sidste ende må vi indfinde os med kickoff-tidspunkterne og datoerne, som de har præsenteret os for.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED