Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:01:2022 14:29
450 millioner-bud: Liverpool-journalist afviser rygte

James Pearce har skudt rygterne til jorden, der omhandler et bud fra Liverpool på den colombianske kantspiller, Luis Diaz.


Liverpool er før blevet kædet sammen med Luis Diaz fra FC Porto, og inden for det seneste døgns tid er der kommet nye rygter.

I går meldte flere journalister - heriblandt Pedro Almeida - at Liverpool skulle have taget kontakt til den portugisiske klub omkring et køb af kantspilleren.

Der var bl.a også rygter om en €60 millioner-bud (ca. 450 millioner kroner) fra The Reds, men disse rygter bliver nu skudt til jorden af James Pearce fra The Athletic.

- Liverpool planlægger ikke et køb af FC Portos offensive spiller, Luis Diaz, denne måned. Der har været rygter om, at Liverpool var tæt på at lukke en handel med den colombianske landsholdsspiller.

- Kilder i Liverpool insisterer på, at han ikke er på agendaen i januar. Da han også kun vil være en backup i Jürgen Klopps trup, er prisskiltet også for højt. Han vurderes til at være det halve værd af hans frikøbsklausul (på €80 millioner), skriver James Pearce.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE