Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

449 millioner: Manchester United klar til at aktivere frikøbsklausul

Af Emil Plovgaard
17.06.2024 Kl. 08:54

Manchester United er efter sigende i gang med at forberede et bud på Goncalo Inacio fra Sporting CP.

Det ventes, at klubben vil imødekomme kravet fra de portugisiske mestre, som gerne ser, at frikøbsklausulen på 449 millioner kroner bliver aktiveret.

Det skriver portugisiske A Bola.

I begyndelsen af måneden, lød det fra flere nyhedsbulletiner på portugisisk, at De Røde Djævle var bedst placeret i forhold til en signing af portugiseren.

22-årige Inacio er særdeles eftertragtet på markedet, og det vil ikke være nogen overraskelse, såfremt han forlader de portugisiske mestre denne sommer.

I samme ombæring lyder det da også, at Sporting CP allerede har kig på mulige erstatninger, da også Ousmane Diomandé rygtes på vej væk fra hovedstadsklubben. Dermed kan klubben miste begge sine vante midtstoppere.

Manchester United er også på udkig efter forstærkninger til defensiven, som har været ramt af et læk i den forgangne sæson. Dertil skal også lægges et hav af skader.

Derfor har klubben blandt andre også kig på Jarrad Branthwaite fra Everton. Her skulle De Røde Djævle angiveligt være på vej med sit andet bud.

Et andet portugisisk medie har tidligere kunnet fortælle, at Manchester United planlægger bud på tre spillere til en værdi af to milliarder kroner.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce