Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:07:2021 22:51
410 mio. kroner: Tottenham byder på Atalanta-spiller

Tottenham er som ventet klar med endnu flere penge til Atalanta. Nu står man efter sigende klar med hele £47 millioner for Cristian Romero


Tottenham har forhøjet deres bud på Atalantas forsvarsprofil Cristian Romero. Det erfarer sagaens førende informanter Gianluigi Longari (Sport Italia) og Cesar Luis Merlo (TyC Sports).

Det er mere end en uge siden, at det forlød, at Tottenham havde budt 42,8 millioner pund på Atalantas 23 årige forsvarsspiller Cristian Romero.

Pengene var nær det, som Atalanta krævede, men det er alligevel ikke lykkedes klubberne at nå til enighed på trods af, at Romero allerede er enige med Tottenham om de personlige vilkår.

Onsdag tog situationen en overraskende drejning, da Barca meldte sig ind i kampen om Romero. Det erfarede Sport Italia-journalisten Gianluigi Longari, der almindeligvis er yderst velinformeret, hvad angår italienske transfers.

Dagen efter var der igen 'eksklusivt' nyt fra selvsamme Longari, der først og fremmest meldte om, at Barca har afgivet sommerens første bud på Romero, hvilket dog blankt blev afvist af Atalanta. 

Her tilføjer den italienske journalist, at Barca allerede er i færd med at forberede et forbedret bud, hvilket vil indebære en leje aftale med option på køb. Vi har fortsat informationer til gode vedrørende prislejet af disse bud.

Netop her har Tottenham et es i ærmet, da de rent økonomisk er i stand til at tilbyde Atalanta pengene med det samme. Longari hævdede i samme ombæring, at Spurs netop er i gang med at forberede et nyt bud, der vil 'overgå det første'.

Og transfereksperten ville få bekræftet hans spådom. Ifølge ham selv. Longari hævder nemlig i dag, at Tottenham nu har fremlagt et forhøjet bud på £47 millioner på Cristian Romero, hvilket er £3,2 millioner mere, end man oprindeligt foreslog.

Dette lyder umiddelbart ikke af det store, men Longari vidner yderligere om, at strukturen af betalingen er ændret til Atalantas fordel. 

Tottenham tilbyder nu at betale £42,8 millioner med det samme samt £3,2 millioner i bonusser til forskel fra det første bud, der tilbød £34,2 millioner til at starte med og £8,6 millioner i bonusser.

Faktisk har Tottenham en anden fordel i deres nyansatte sportsdirektør Fabio Paratici, vis tusinder af italienske forbindelser også forgrener sig omkring Atalantas hovedkontor.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE