AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2020 21:28
300.000.000: Liverpool i krig med PL-klub om ung franskmand

Ifølge en engelsk journalist er der i øjeblikket krig om den unge franskmand, Boubakary Soumaré. Både Liverpool og en anden PL-klub ønsker nemlig at hente midtbanespilleren.


Den unge franskmand Boubakary Soumaré er et varmt emne hos Liverpool. Nu forlyder det dog, at Newcastle har budt på Lille-spilleren. Det erfarer Sunday Times-journalist, Duncan Castles.

I sin podcast Wednesday Night (onsdag aften, red.) beretter Castles om, at Newcastle har budt 40 millioner euro, svarende til 300 millioner kroner, på unge Soumaré. Også i vinter forsøgte The Magpies at hente den centrale midtbanespiller, lyder det.

- Newcastle har igen budt på Soumaré. Ifølge mine kilder er buddet på 40 millioner euro – lavere, end det, de bød i vinter – men det er nok ens for alle fodboldklubber i øjeblikket. Der er færre penge at spendere på grund af krisen, analyserer Castles sig frem til.

Derudover fortæller han også om interesse fra en anden Premier League-klub, nemlig Liverpool.

- Liverpool har haft øje på Soumaré i to år, og han er en spændende spiller for dem. Klubben har også været i kontakt med spillerens agenter for at høre nærmere, slutter Castles af med at sige.

I øjeblikket går der dog vedvarende rygter om, at Newcastle-ejer Mike Ashley er ved at blive købt ud af klubben af et konsortie, så er det uvist, hvorvidt klubben er i stand til at agere på transfermarkedet for tiden.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED