Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

300 millioner: Liverpool lurer på Leverkusen-stjerne

Af Emil Plovgaard
13.06.2024 Kl. 08:51

Det kommende transfervindue maser sig i den grad på – og der er også spændende ting i vente for Liverpool denne sommer.

Officielt åbner vinduet i morgen, fredag, men allerede nu har flere klubber signings på plads, ligesom en række transferemner bliver sendt på kryds og tværs af klubberne.

En af de spillere, der i den grad tiltrækker sig opmærksomhed, er den 23-årige hollænder Jeremie Frimpong fra Bayer Leverkusen.

Liverpool står overfor en stor genopbygning af defensiven, hvor Joël Matip har taget afsked med klubben, og Virgil van Dijk nærmer sig sin 33. fødselsdag.

Det synes derfor åbenlyst, at der skal ske ændringer inden for den nærmeste fremtid, hvis The Reds også skal have noget at bygge på i fremtiden.

Ifølge SportBild lurer Liverpool på Frimpong, men klubben er langt fra den eneste. FC Barcelona, Manchester United og Bayern München er nemlig også med rundt om bordet.  

Frimpong havde en forrygende sæson anno 2023/24, idet det blev til 14 mål og 12 oplæg på tværs af samtlige turneringer, da det lykkedes klubben fra medicinbyen at vinde den tyske double under ledelse af Xabi Alonso.

Liverpool er allerede godt forsynet på højre back, hvor man råder over Trent Alexander-Arnold, men den engelske landsholdsspiller kan eventuelt skubbes ind på den centrale midtbane i en permanent rolle, såfremt en signing af Frimpong bliver en kendsgerning.

Frimpong har tidligere talt varmt om Liverpool.

– Liverpool? Det er en stor klub med en stor historie. Det ville være stort (at skifte dertil, red.).

– Hvem ved, hvad fremtiden bringer, lød det fra Frimpong tilbage i februar.

Frimpong har efter sigende en frikøbsklausul i sin kontrakt med Bayer Leverkusen, som lyder på 40 millioner euro, svarende til rundt regnet 300 millioner kroner.

Liverpool bliver desuden også sat i forbindelse med Bayern München-stjerne.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce