AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:06:2020 18:33
29 mål og assists i 16 kampe: Newcastle jagter kontraktløs guldfugl

Der er rift om det 16-årige stortalent Ilyes Zouaoui, der ikke forventes at forlænge sin kontrakt med Marseille.


Marseille læner sig op af en økonomisk krise, hvor Ligue 1-klubben, ifølge reporter fra blandt andet Le10 Sport, lige nu kæmper hårdt med at samle 100 millioner pund sammen for at undgå Financial Fairplay-sanktioner.

Det har sat rygterne i kog om det 16-årige kantspiller Ilyes Zouaoui, der ikke forventes at forlænge sin kontrakt med Marseille.

Juventus og udviklingsstærke Borussia Dortmund har allerede været på banen i uges tid, men nu er der også Premier League-representation i jagten på den unge kantspiller, der i denne sæson har lavet vanvittige 15 mål og 14 assists i blot 16 kampe for Marseilles U19-hold.

Det erfarer den engelske avis Daily Mail.

Trods komplikationer i saudirabisk ejede PCP Partners opkøb af Newcastle, ser det igen ud til, at det vil lykkedes dem at overtage dem for en sum på 300 millioner pund - og såfremt dette bliver en realitet, forventes Newcastle at have gode chancer for at lokke guldfuglen Zouaoui til Tyneside.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED