AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:02:2020 16:13
225 millioner: Klopps første Liverpool-signing ventes solgt med stor profit

Football Insider erfarer, at Liverpool er parate til at sælge Marko Grujic til sommer.


Liverpool forbereder sig på at sælge Marko Grujic med enorm profit til sommer, erfarer Football Insider.

Den centrale midtbanespiller, som fylder 24 til sommer, har som lejesvend etableret sig som en profil i Bundesligaen for Hertha Berlin gennem de seneste to sæsoner.

Grujic skulle selv drømme om at få chancen for Liverpools førstehold, men en kilde fortæller til Football Insider, at klubben er parate til at lytte til bud på serberen til sommer og satser på at sælge ham for mindst £25 millioner - 225 millioner kroner.

Får man held til at sælge til den pris, vil det være en profit på £20 millioner for spilleren, som i januar 2016 blev Jürgen Klopps første signing som Liverpool-træner for £5 millioner.

Rapporten melder intet om, hvilke klubber der er interesseret i Grujic, men nyrige Hertha Berlin, som nu har lejet ham gennem to sæsoner, lyder som er realistisk bud.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED