AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2020 14:10
220 millioner: Vestergaard var millimeter fra stort januarskifte

Jannik Vestergaard var tæt på et skifte til Leicester, skriver Ekstrabladet.


I løbet af januarvinduet blev Jannik Vestergaard rygtet væk fra Southampton, da han ikke længere fik spilletid.

Den danske midtstopper blev sat i forbindelse med Leicester, og Ekstrabladet kan nu afsløre, at han var tæt på et skifte til King Power Stadium.

Ifølge avisen var Leicester klar til at betale 220 millioner kroner for Jannik Vestergaard, og dermed kunne Southampton tjene på ham, da de erhvervede ham for omkring 187 millioner kroner.

Det endte dog ikke med et skifte, fordi Southampton-manager, Ralph Hasenhüttl, satte en stopper for skiftet. 

- Jeg hørte, at der var interesse udefra i transfervinduet, og det er jo altid positivt, men jeg kan ikke kommentere på konkrete klubnavne. Jeg tager det med mig, at klubben og manageren havde så stor tillid til mig, at manageren ønskede at beholde mig. Så nu fokuserer vi allesammen bare på de resterende kampe i sæsonen og på at opfylde klubbens ambitioner, siger Jannik Vestergaard til Ekstra Bladet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED