AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2020 13:36
22 år og otte førsteholdskampe: Jeg vil være anfører for City om fem år

Det er nogle store drømme, Tosin Adarabioyo går rundt med i øjeblikket. Den unge Manchester City-spiller vil være anfører og vinde Premier League og Champions League.


Tosin Adarabioyo har store planer for fremtiden.

Den 22-årige midterforsvarer lufter i et interview med the Guardian, at han drømmer om at være anfører for Manchester City om fem år – og desuden vil han også have været med til at vinde store trofæer med de forsvarende engelske mestre.

- Om fem år vil jeg være anfører for Manchester City og have vundet Premier League og Champions League. Det kan uden tvivl ske, siger Adarabioyo.

I øjeblikket er han udlejet til Blackburn, og i Championship-klubben får han masser af spilletid, men indtil videre er han kun noteret for otte førsteholdskampe for Manchester City.

Nu håber han dog på at tiden i Blackburn kan være med til at overbevise Pep Guardiola om, at han skal have chancen for en af Premier Leagues bedste hold.

- Jeg følte bare, at jeg skulle ud og have nogle flere kampe og vise, hvad jeg kan gøre. Mit mål har altid været at vende tilbage til City og blive fast mand på holdet. Jeg følte, jeg var nødt til at blive udlejet igen, fordi jeg tidligere mest spillede højre back. Jeg fik ikke mulighed for at vise, hvad jeg kan.

I sidste sæson var han udlejet til West Bromwich, hvor han spillede 36 kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED