Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2021 20:48
20 måneder senere bekræfter Solskjær endelig: Han er tilbage

Det har været en lang og hård vej tilbage, men nu er der endelig for enden af tunnellen for United-spiller.


Det går op og ned i showbiz, men for Manchester Uniteds Phil Jones er det længe siden at det er gået op.

Centerbacken har haft enorme skadesproblemer og har ikke været i aktion for Manchester United siden januar 2020, hvor man mødte Tranmere Rovers.

Men nu kan Phil Jones måske igen få lidt bold i stængerne for førsteholdet. Til MUTV har Ole Gunnar Solskjær bekræftet, at Phil Jones er en del af truppen til Manchester Uniteds opgør mod West Ham i Carabao Cup'en.

- Han er i truppen til kampen mod West Ham. Det er god dag for ham og for os. Det er noget han har gjort sig fortjent til

- Han har været så flittig og så professionel: Ingen dikkedarer, ingen sociale medier og jeg er altså old school. Jeg kan godt lide spillere der er på den måde. (...)

Solskjær fortæller også at Phil Jones har været ganske bekymret for sit generelle helbred og sin karriere.

- Jeg ved hvilke udfordringer han har stået over for mentalt. Han har tænkt: 'Kommer jeg nogensinde til at spille fodbold igen eller til at kunne gå igen og lege med børnene i haven'?

- Jeg er så glad på Phil Jones' vegne. Han har spillet to gange 90 minutter for U23-holdet, spillet nogle minutter bag lukkede døre og han har ikke haft nogen reaktion i sit knæ. Han har knoklet virkelig hårdt.

Dermed er vejen banet for Jones til et comeback og en mulighed for at vise sig frem, da han formentlig ikke er særlig højt oppe i Uniteds forsvarshieraki grundet sin lange pause.

Manchester United møder West Ham United på Old Trafford i Carabao Cup'en onsdag aften kl. 20.45

Jones er ikke rated særlig højt i det nye FIFA 22, hvor Manchester United-centerbacken må spejde langt efter sine faste forsvarskollegaer på ratinglisten.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE