Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2020 15:37
15-årig Fabregas: Wenger afbrød sin ferie for at møde mig

Cesc Fabregas fortæller om, hvordan Arsenal hentede ham i FC Barcelona tilbage i 2003.


Cesc Fabregas nåede med otte år i Arsenal og fem år i Chelsea at markere sig flot i Premier League.

Tilbage i 2003 hentede Arsenal Fabregas i FC Barcelona, hvor vejen til spilletid umiddelbart var lang for den unge spanier.

Den nuværende Monaco-spiller åbner nu op omkring, hvad der gik forud for skiftet, hvor Arsene Wenger og Arsenal strakte sig langt for at overbevise Fabregas.

- Jeg var 15, og jeg var anfører for holdet (ungdomsholdet i Barcelona, red.), og jeg var meget værdsat. Men over mig var der Iniesta og nogle andre spillere, som man kunne se havde potentialet til at slå igennem, fortæller Fabregas til Rio Ferdinands i The Locker Room.

- En dag kom en scout fra Arsenal og talte med mine forældre. Manden sagde, at han havde set mig over 50 gange, og at jeg var som skabt til at spille for Arsenal. Han ringede til Arsene Wenger som skulle tage mig til London og vise mig træningsanlægget. 

- Jeg tog til London Colney (hvor Arsenals træningsanlæg ligger, red.), og alle var på ferie. Arsene Wenger kom i et privatfly fra Paris for at møde mig, og David Dein (tidligere Arsenal-ejer, red.) kom for at møde mig. Det chokerede mig. Wow – Arsene Wenger. Jeg er 15 år gammel, et nul, og så afbryder den mand sin ferie for at komme og møde mig, slutter Fabregas.

Spanieren tilføjer desuden, at Manchester United også var interesseret i ham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED