Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

149 millioner: Manchester United byder på Sevilla-stjerne

Af Emil Plovgaard
09.06.2024 Kl. 16:25

Transfervinduet åbner på fredag, men Manchester United er allerede nu blevet sat i forbindelse med adskillige spillere.

Der er sket en del hos klubben fra Old Trafford i de seneste dage.

Tidligere på ugen forlød det, at klubben havde fået afvist et bud på João Neves, mens der er forlydender om, at klubben vil byde på den portugisiske midtbane-komet igen.

Et bud på Jarrad Branthwaite fra Everton er efter sigende også undervejs, og her figurerer der en helt særlig deadline.

En ny angriber er højt på dagsordenen, idet Anthony Martial forlader klubben, og det efterlader klubben med kun en enkelt reel mulighed til angriberpositionen, nemlig danske Rasmus Højlund.

Det lyder nu, at klubben har udset sig Youssef En-Nesyri fra Sevilla. Det skriver den spanske journalist Maximo de la Cruz Ramires, og meldingen bakkes op af transferjournalisten Rudy Galetti.

Et bud kan lyde op til maksimalt 149 millioner kroner, og det ventes at blive præsenteret for La Liga-mandskabet i løbet af de næste dage.

En-Nesyri har allerede givet sit ‘ja’ til et skifte.

Marokkaneren har netop overstået sin bedste personlige sæson for Sevilla med 16 mål i 33 ligakampe, mens det også blev til to mål i seks Champions League-kampe.

Manchester United har dårlige minder med En-Nesyri, som scorede to gange, da den andalusiske klub besejrede De Røde Djævle med 5-2 i kvartfinalerne i Europa League i 2022/23-sæsonen.

Manchester Uniteds nye minoritetsejer, Sir Jim Ratcliffe, har desuden været til et hemmeligt møde med en træner i løbet af de seneste par dage.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce