Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

1,4 milliarder: Chelsea skiller sig af med flop-trio

Af Emil Plovgaard
10.07.2024 Kl. 16:50

Sommerens transfervindue er i gang med at udfolde sig i fuld flor, og det betyder som bekendt også aktivitet hos Chelsea.

The Blues har allerede landet flere signings, men man arbejder på også flere afgange.

Ifølge mediet Football Transfers ønsker klubben at skille sig af med Romelu Lukaku, Kepa Arrizabalaga og Malang Sarr denne sommer. 

I videoen herunder kan du se, hvordan Chelsea har formået at redde sit regnskab. Artiklen fortsætter under videoen …

I forvejen har Enzo Maresca og kompagni sagt farvel til Ian Maatsen, Lewis Hall, Omari Hutchinson, Thiago Silva og Hakim Ziyech denne sommer.

Lukaku, Kepa og Sarr kostede til sammen 1,5 milliarder kroner, da Chelsea i sin tid hentede dem.

Særligt den belgiske angriber blev der investeret store summer i, da han skiftede til Chelsea fra Inter for 843 millioner kroner i sommeren 2021.

Lukakus tilbagevenden til Stamford Bridge er dog langt fra forløbet som håbet, og da han i et interview med Sky Italia gav udtryk for, at hjertet fortsat var hos Inter, blev han straks lejet ud.

I de foregående to sæsoner har han været på udlån i Italien, men denne sommer pønser Chelsea på at skille sig af med belgieren på permanent basis.

Også Kepa var dyr, da han kostede 597 millioner kroner og blev hentet ind som Thibaut Courtois’ afløser.

Kepa overvejer for tiden et lukrativt tilbud.

Sarr gav Chelsea til gengæld ingen penge for. I stedet har der dog heller ikke rigtig været det store udbytte. Siden han forlod OGC Nice i 2020, har han blot spillet 21 kampe.

Chelsea forbereder sig for tiden på Premier League-åbningskampen mod Manchester City i næste måned. En af de kampe, klubben ser frem til, er mod Inter den 11. august, og det vil blive et noget specielt gensyn for Lukakus vedkommende, såfremt han fortsat er at finde i Chelsea til den tid.

The Blues er i øvrigt rasende over, at en af klubbens egne spillere nu skifter til Liverpool.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce