Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2021 21:36
12 år gammel sag belaster Cristiano Ronaldo - lørdag blev den aktuel igen

Cristiano Ronaldos anden debut i Manchester United blev lørdag hæmmet af en noget mere alvorlig sag.


Cristiano Ronaldos anden debut hos Manchester United lørdag eftermiddag var mestendels fyldt med positive elementer.

Portugiseren scorede to mål, spillede generelt set en forrygende kamp, og nu kan den 36-årige - sammen med resten af truppen - glæde sig over at ligge nummer et, efter en 4-1-sejr mod Newcastle blev en realitet.

Men superstjernens gensyn med Old Trafford blev også skæmmet af noget lidt mere alvorligt.

For 12 år siden, i 2009, blev Cristiano Ronaldo nemlig anklaget for at have voldtaget en kvinde ved navn Kathryn Mayorga i Las Vegas.

Og lørdag blussede sagen så op igen, da et fly med et banner og teksten: '#Believe Kathryn Mayorga' fløj over de mange tilskuere på Old Trafford, med henvisning til den 12 år gamle sag. Det skriver Daily Mail.

En efterforskning af sagen blev afsluttet i 2019, og det lokale politi i Las Vegas vurderede ikke, at der var beviser nok i sagen til, at Cristiano Ronaldo kunne erklæres skyldig.

Mayorga har dog fortsat en sag kørende mod Ronaldo, hvor hun kræver 56 millioner pund.

I 2018 afviste den nye United-spiller, at der skulle være noget om snakken.

- Jeg vil på det kraftigste benægte de beskyldninger, der rettes mod mig. Voldtægt er en afskyelig forbrydelse, der går imod alt, hvad jeg står for og tror på.

I 2010 indgik de to parter et forlig for 270.000 pund, men Mayorga har sidenhen udtalt, at hun ikke var mentalt ovenpå, da hun underskrev papirerne dengang.

Det var organisationen Level Up, der kæmper for bedre rettigheder til voldtægtsofre, der stod bag lørdagens aktion.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE