AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:08:2019 12:05
11-årig fan løb ind i en lygtepæl i jagten på sit idol: Salah med flot gestus

Mohamed Salah gjorde dagens gode gerning, da han vendte sin bil for at se til en 11-årig Liverpool-fan, der var kommet til skade i jagten på sit idol.


Mohamed Salah er en ekstremt populær mand i Liverpool, og det fik han at mærke lørdag, da han forlod Liverpools træningsanlæg, Melwood. 

Da den egyptiske stjerne forlod Melwood satte 11-årige Louis Fowler og hans 10-årige bror Issac i løb efter Salahs bil. Dette førte til, at Louis uheldigvis løb ind i en lygtepæl, hvorfor han formentlig har brækket sin næse. 

Da Salah så Louis falde til jorden, vendte han straks om. Det fortæller drengenes stedfar til Sky News. 

- Mens vi ringede efter en ambulance, så vi Mo (Mohamed Salah, red.) vende om og køre tilbage for at checke, om de begge var okay, fortæller drengenes stedfar, Joe Cooper.

- Drengene skreg af begejstring, da han steg ud af bilen, og Issac blev helt elektrisk og krammede ham.

- Mo var meget undskyldende og omsorgsfuld, og han var virkelig medfølende over for drengene og fik dem til at få det meget bedre. 

- Mo er en virkelig fin fyr. Han er en global superstjerne, og han behøvede ikke at stoppe i dag (lørdag, red.), men vi er så taknemmelige for at, han gjorde det, slutter stedfaderen til de to glade drenge.

Drengene har, ifølge stedfaderen, brugt sommeren på at hænge ud foran Melwood og vente på, at spillerne kom ud fra træning. Efter mødet med sit idol gjorde det ikke Louis så meget, at han muligvis skal ind og have sat en brækket næse på plads.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED