Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:11:2020 12:59
1000 kampe med Abramovich: Her er Chelseas bedste hold i æraen

Vi kårer det bedste Chelsea-mandskab, der har optrådt under Roman Abramovich-æraen.


Søndag runder Chelsea kamp nummer 1.000 under Roman Abramovich’ ejerskab, når The Blues møder Tottenham på Stamford Bridge.

I den anledning har vi udvalgt de bedste 11 spillere, der har optrådt for Chelsea siden juli 2003, hvor den russiske milliardær købte klubben.

Målmand: Petr Cech
Den tjekkiske legende var i en periode verdens bedste målmand, og han var i mange år en af grundstenene i Chelsea-mandskabet, der dominerede engelsk fodbold. Hans betydning for klubben kan ikke undervurderes, og han er nu teknisk direktør i London-klubben.

Højre back: Branislav Ivanovic
Topniveauet var utroligt højt, og serberen var en bulldozer på højre back, hvor han også var ganske målfarlig, når han kom med i modstandernes felt. Var blandt andet med til at vinde Champions League og flere Premier League-titler.

Midterforsvarer: Ricardo Carvalho
Dannede sammen med John Terry et frygtindgydende midterforsvar, som modstanderne ikke kunne finde vej igennem. Han var utrolig elegant og klog, og på den måde kompenserede han for manglende fysik på en glimrende måde.

Midterforsvarer: John Terry
Mr. Chelsea er den bedste forsvarsspiller, der nogensinde har spillet i klubben. Han gik altid forrest og var en sand leder i bagkæden, mens han også viste stor målfarlighed på dødbolde. En af verdens bedste forsvarsspillere gennem en del år.

Venstre back: Ashley Cole
Var i en årrække en af verdens bedste venstre backs, og Chelsea havde utrolig stor gavn af englænderen, som både kunne forsvare og angribe. Var med til at vinde alle de store trofæer med The Blues.

Defensiv midtbanespiller: Claude Makélélé
I løbet af sine fem år i Chelsea lavede han om på forståelsen af en defensiv midtbanespiller i England. Han forstærkede holdet med det samme, og han har nu nærmest fået den rolle opfundet efter sig.

Central midtbanespiller: Frank Lampard
Klubbens nuværende manager er den mest scorende spiller, der har optrådt for Chelsea. Han vil blive hyldet for altid at være god og i stand til at score et hav af mål. Han var anfører i Champions League-finalen 2012.

Central midtbanespiller: Michael Essien
I perioder var der stort set ikke en midtbanespiller, der var bedre end ghaneseren. Han var desværre uheldig med skader, men når han var fit, var han fantastisk. Erobrede masser af bolde og scorede af og til vanvittige mål. En undervurderet spiller.

Højre kant: Juan Mata
Han spillede kun 135 kampe for Chelsea, men i den periode var han fantastisk for The Blues. Det blev til 32 mål og 58 assists. Han blev to år i træk kåret til Årets Spiller i klubben, hvor han endte med at skifte væk, fa José Mourinho ikke så en plads til ham.

Venstre kant: Eden Hazard
Belgieren skiftede væk fra Chelsea i sommeren 2019 efter at have været klubbens bedste spiller i en lang periode. Han vandt alt udover Champions League med The Blues, og han var i perioder en enmandshær på kanten.

Angriber: Didier Drogba
Ivorianeren er en legende i Chelsea. Det skyldes blandt andet sin præstation i Champions League-finalen 2012, men angriberen scorede også i et utal af andre finaler, og generelt var han utroligt afgørende for Chelseas måde at spille på.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED