Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2020 13:51
100 mio kroner ud af vinduet: Özil udelades fuldstændigt

Mesut Özil bliver ikke registreret til Arsenals trup til Premier League-sæsonen, melder mediet football.london.


Mesut Özil er mildest talt ikke nogen populær skikkelse på Emirates Stadium. 

Tyskeren har ikke spillet et eneste minuts fodbold siden Premier League vendte tilbage fra sit coronavirus-break i juni måned og var ikke udnævnt til The Gunners' trup på 25 navne til Europa League tidligere på måneden. 

Ifølge mediet football.london, der normalt er troværdige, når det kommer til Arsenal-nyheder, så kan Özil ligeledes se frem til at blive udeladt, når Arsenal i morgen skal bekræfte sin trup på 25 spillere til resten af Premier League-sæsonen. 

Meldingen fra Arsenal-hierarkiet, primært teknisk direktør Edu og manager Mikel Arteta har været, at Özil simpelthen ikke har trænet på et tilfredsstillende niveau. 

Beslutningen om at udelade Özil fra truppen er samtidig en rigtig dyr én for The Gunners, der ugentligt betaler 2,85 millioner kroner i løn til tyskeren. Regner man så det beløb ud over hele sæsonen, så bliver det altså hele 100 millioner kroner. 

Da Arteta skulle sætte et par ord på sin beslutning om at udelade både Özil samt Sokratis fra Europa League-truppen i sidste uge, udtalte han følgende: 

- Jeg talte med dem face to face før jeg udtog truppen og forklarede grunden til, at de ikke var del af den. Det var virkelig svært at fortælle dem det, men det er de begrænsninger og de regler, der er. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED