AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2020 15:00
10 tidligere Premier League-spillere, der stadig er aktive

Måske havde du glemt dem, eller måske var du ikke klar over, at disse tidligere Premier League-spillere stadig er aktive.


De fleste kan huske, at Michael Essien i flere sæsoner var en markant spiller i Premier League, men var du klar over, at ghaneseren stadig er aktiv? Det er han.

Og han er bestemt ikke den eneste tidligere Premier League-spiller, der stadig har gang i karrieren, selvom man måske ikke lægger mærke til det.

Her har vi fundet frem til en række tidligere Premier League-spillere, som, du måske ikke vidste, stadig har gang i en aktiv karriere.

Eric Djemba-Djemba (FC Vallorbe-Ballaigues)
De fleste husker ham måske fra sin tid i OB, men midtbanespilleren har også været i Manchester United. Nu spiller han i den femtebedste liga i Schweiz.

Pascal Chimbonda (Ashton Town)
Forsvarsspilleren huskes bedst fra sine år i Blackburn Rovers, og efterfølgende har han været forbi en lang række klubber, inden han nu er havnet i Ashton Town.

Yaya Touré (Qingdao Huanghai)
Det er ikke så længe siden, at ivorianeren fortalte, at han stadig ville være god nok til at spille i Premier League. Han tjener dog sine penge i kinesisk fodbold for tiden.

Michael Essien (Sabail)
Som 37-årig spiller han for Sabail i Aserbajdsjan. Niveauet er formentlig et stykke fra det, han viste i sin bedste periode hos Chelsea, men han tjener stadig penge på at spille fodbold.

Lukas Podolski (Antalyaspor)
I en række år var tyskeren en del af Arsenal, og efterfølgende har han været i Japan, men nu er han tilbage i Tyrkiet, hvor han spiller for Antalyaspor.

Robinho (Istanbul Basaksehir)
Han var et kæmpe navn, da han blev hentet til Manchester City fra Real Madrid, men derfra gik karrieren kun én vej. Nu spiller han i Tyrkiet, hvor han heller ikke er nogen udpræget succes.

Martin Skrtel (Istanbul Basaksehir)
Den tyrkiske klub har hentet en række ældre, lettere afdankede spillere, og Martin Skrtel er én af dem. Den 35-årige forsvarer med en fortid i Liverpool forlod Atalanta kort efter sin ankomst der.

Carlos Tevez (Boca Juniors)
Argentineren var forrygende i Premier League. Nu er han imidlertid blevet 36 år, og karrieren er kraftigt på vej ned ad bakke i hjemlandet.

Nani (Orlando City)
Den tidligere Manchester United-profil er stadig aktiv, og han gør det stadig fornuftigt. Nu spiller han i USA.

Papiss Cisse (Alanyaspor)
De fleste kan måske huske ham fra tiden i Newcastle, hvor han blandt andet scorede et vanvittigt mål mod Chelsea. Nu scorer han mål på samlebånd for Alanyaspor i Tyrkiet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED