AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:02:2020 13:35
10-årig United-fan sender brev og ønske til Klopp - får venligt svar tilbage

Daragh Curley sendte et brev til Jürgen Klopp med et ønske, og han modtog et svar fra Liverpool-manageren.


Den blot 10-årige Manchester United-fan, Daragh Curley, er træt af at se Liverpool vinde.

Derfor sendte han et brev til Liverpool-manager, Jürgen Klopp, og han endte med at få et svar.

I brevet skrev Daragh Curley følgende: 

- Kære Jürgen Klopp. Mit navn er Daragh. Jeg er 10 år gammel og er fan af Manchester United, og grunden til, at jeg skriver til dig, er for at klage. Liverpool vinder for mange kampe. Hvis I vinder 9 kampe mere, har i den bedste stime i engelsk fodbold nogensinde. Det er trist, når man er Manchester United-fan.

- Næste gang I skal spille, skal du få dem til at tabe. Du skal bare lade modstanderne score. Jeg håber, at jeg har overbevist dig om ikke at vinde ligaen eller en kamp nogensinde igen. Med kærlig hilsen Daragh.

Brevet fik Jürgen Klopp til tasterne.

- Kære Daragh. Først vil jeg takke for skrive til mig. Jeg er klar over, at du ikke har ønsket mig held og lykke, men det er altid rart at høre fra en ung fodboldfan, og derfor er jeg glad for dit brev. Desværre kan jeg ikke opfylde dit ønske i denne omgang. Du vil have mig til at tabe med Liverpool, men mit job er at gøre alt for at Liverpool skal vinde, da der er millioner af fans rundt omkring i verden, der vil have det. Dem vil jeg ikke skuffe.

- Heldigvis for dig har vi tabt kampe før, og vi vil tabe kampe i fremtiden, fordi sådan er fodbold. Du er 10 år, og du tror måske, at tingene, som de er nu, vil fortsætte, men som 52-årig kan jeg fortælle dig, at sådan er det ikke. 

- Efter at have læst dit brev kan jeg roligt, at én ting, der ikke ændres, er din passion for fodbold og din klub. Manchester United er heldige at have dig.

- Jeg håber - hvis vi er heldige nok til at vinde flere kampe og måske løfte flere trofæer - at du ikke vil være skuffet, fordi selvom vores klubber er rivaler, skal vi have respekt for hinanden. Det er efter min mening dét fodbold handler om. Pas på dig selv og held og lykke. Jürgen Klopp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED