AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2018 21:52
Huddersfield-ejer: Wagner bliver, selvom vi rykker ned

David Wagner kommer også til at være manager for Huddersfield, selvom klubben skulle rykke ned i Championship, siger klubbens ejer, Dean Hoyle.


David Wagner førte Huddersfield tilbage i Premier League og formåede at sikre, at klubben overlevede i landets bedste række i sidste sæson.

Af samme grund blev tyskeren belønnet med en ny kontrakt sidste sommer, og The Terriers' ejer, Dean Hoyle, er rigtig glad for at have den tidligere Dortmund-assistent i klubben.

- Jeg følte aldrig, at vi ville miste ham. Jeg måtte bare betale ham noget mere. Så simpelt er det. Sådan er verden skruet sammen, indleder han over for BBC Radio Leeds og fortsætter:

- David er engageret i klubben, og han ønskede altid at blive, men vi skulle gøre det rigtige for ham. Han er en manager, som har udrettet mirakler. Han har gjort det rigtig godt med Huddersfield Town, men det er ikke fordi, at vi er små. Jeg synes, at vi er lige så store som Watford, større end Bournemouth og lige så store som Cardiff, men vi er ikke Everton eller Manchester.

- Så han fortjener at blive belønnet for, hvad han har gjort for Huddersfield Town.

Hoyle slår samtidig fast, at Wagner også kommer til at være klubbens manager, selvom man skulle gå hen og rykke ud af Premier League.

- At beholde David var nøglen til at fortsætte. Han forbliver vores manager hele sæsonen, selvom vi får en dårlig sæson - og det forventer jeg ikke, at vi gør. Han forbliver stadig manager for Huddersfield Town (selvom klubben rykker ned). Absolut. 100 procent.

Wagner og co. ligger nummer 17 med to point inden lørdagens møde med Crystal Palace.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED