AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2018 21:06
Avis: Wolves skal alligevel betale for Rui Patrício

Wolves kommer alligevel til at betale Sporting Clube de Portugal for Rui Patrício, skriver det portugisiske medie, Correio de Manha.


Rui Patrício ophævede sin kontrakt med Sporting Clube de Portugal denne sommer som følge af, at en række af klubbens fans angreb spillerne på klubbens træningsanlæg tilbage i maj.

Det udnyttede Wolves ved at hente keeperen på en fri transfer, men nu kan Premier League-oprykkerne alligevel komme til at betale for Patrício. 

Det portugisiske medie, Correio da Manha, skriver således, at Sporting har anmodet om at få en kompensation for den portugisiske landsholdsmålmand, som havde tilbragt hele sin karriere i klubben inden denne sommer.

Ifølge mediet har Wolves tilbudt £17.8 millioner i kompensation, og det har portugiserne angiveligt accepteret.

Efter sigende er Lissabon-klubben dog stadig utilfreds med agenten, Jorge Mendes, da klubben er af den overbevisning, at det fik andre spillere til at ophæve deres kontrakter med klubben, at Rui Patrício gjorde det.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED